«Ίσως και τον Γενάρη για Μήτρογλου»

mhtrogloy

Κάτι περισσότερο από ικανοποιημένος έφυγε ο Μάρκο Μπράνκα από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά τη νίκη (3-1) της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρουμανία και ήδη στην Ίντερ συζητούν το όνομα του Κώστα Μήτρογλου.

Ο τεχνικός διευθυντής των «νερατζούρι» είδε από κοντά τον αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο οποίο ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και πέτυχε δύο γκολ.

Ο «ΚΜ11» έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης, όμως οι Μιλανέζοι δείχνουν αυτή τη στιγμή πιο «ζεστοί».

Χθες η ιταλική εφημερίδα «Giornale» έγραψε πως ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ερικ Τοχίρ, βρέθηκε στο Μιλάνο για μεταγραφική σύσκεψη με τους Ματσάρι και Μπράνκα.

Στο συγκεκριμένο ραντεβού ο τελευταίος έθεσε θέμα Μήτρογλου μαζί με τις περιπτώσεις των Τζέκο και Οσβάλντο. Η απόκτηση επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα για την Ίντερ, με τον «πιστολέρο» να έχει το προβάδισμα λόγω του γεγονότος ότι είναι πιο φορμαρισμένος σε σχέση με τους άλλους δύο.

Επίσης, θεωρείται θετικό για τους Ιταλούς η ρήτρα αποδέσμευσης που έχει με τους Πειραιώτες που αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ.

Εκτός από τους «νερατζούρι», ενδιαφέρον υπάρχει και από την Λίβερπουλ, η οποία τον έχει παρακολουθήσει μαζί με τον Κώστα Μανωλά, και από την Άρσεναλ. Επίσης, ο διεθνής άσος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Ντόρτμουντ, η οποία ψάχνει τον διάδοχο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Από την πλευρά τους, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έχουν τον πρώτο λόγο για την περίπτωση του Μήτρογλου και στη διακοπή των Χριστουγέννων αναμένεται να τον καλέσουν για αναπροσαρμογή συμβολαίου με ταυτόχρονη επέκταση. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει γίνει τέτοια συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πηγή:sport-fm.gr