Έτοιμοι Ντομίνγκες και Μασάντο

machad

 

Ένα ματσάκι ήταν με την βαζέλα και τελείωσε. Ο Θρύλος έκανε πλάκα με τον ΠΟΑ τον κάρφωσε για μια ακόμα φορά και τώρα συγκεντρώνεται στα πιο σοβαρά. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη την Μπενφίκα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι το πρωί της Κυριακής οι “ερυθρόλευκοι” βρέθηκαν στις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη. Οι Αλεχάντρο Ντομίνγκες και Πάουλο Μασάντο έβγαλαν κανονικά το πρόγραμμα. Οι δύο ποδοσφαιριστές θέλουν πολύ να παίξουν στο ματς με την Μπενφίκα και τα νέα είναι ευχάριστα αφού όπως όλα δείχνουν θα το καταφέρουν! Και οι δύο ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα την Κυριακή, δείχνοντας ότι αφήνουν πίσω τους τραυματισμούς τους.

Κανονικά γυμνάστηκαν και οι Γκαετάν Μπονγκ και Μιγκέλ Τόρες. Ο Ιμπαγάσα και ο Ολαϊτάν έκαναν θεραπεία, ενώ αποθεραπεία έκαναν όσοι έπαιξαν στο «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, επί του Παναθηναϊκού. Όσοι προπονήθηκαν κανονικά έριξαν το βάρος στην κατοχή της μπάλας και την σωστή κυκλοφορία της, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση, προγραμματισμένη για τις 18:45.

Πηγή:olympiacos24.gr