Ένας ΘΡΥΛΟΣ βγαλμένος απ’ το ΝΒΑ !

“Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την ομάδα… Το καταπληκτικό δεν είναι το σερί των 19 νικών, σε όλες τις διοργανώσεις, είναι η εικόνα που βγάζει στο παρκέ και η υγεία που αποπνέει” γράφει ο dp11 στο σημερινό του κείμενο.

103-105

Υποθέτω ότι, όσοι τυχαίνει να διαβάζετε τα κείμενά μου, περιμένετε να δείτε κάποιο “σεντόνι”. Όμως, αυτή τη φορά, δεν πρόκειται να σας κουράσω. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω… θέλω μονάχα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σ’ αυτά τα παιδιά και στον προπονητή τους.

Υποστηρίζω πάνω από μισό αιώνα αυτή την ομάδα και την ακολουθώ, με το μυαλό μου και με την ψυχή μου, πάντα και παντού, σε όλα τα γήπεδα και σε όλα τα σπορ. Μου έχει χαρίσει ατέλειωτες χαρές και έχω ζήσει πολλές ωραίες, αλλά και δύσκολες καταστάσεις μαζί της. Όμως, κάποιες στιγμές είναι εντελώς ξεχωριστές και μία απ’ αυτές έζησα απόψε, παρακολουθώντας το παιχνίδι του Μονάχου, κόντρα στη Μπάγερν.

Νιώθω πολύ περήφανος που είμαι οπαδός αυτής της ομάδας, γιατί αποτελεί τον ορισμό της ομάδας, ενός συνόλου που παίζουν όλοι για έναν και καθένας για όλους, με πάθος και με αυταπάρνηση… Έτυχε να βλέπω το παιχνίδι με ανθρώπους που υποστηρίζουν άλλες ομάδες, ακόμα και με βάζελους, που ένιωσαν την ανάγκη να μου δώσουν συγχαρητήρια και να ομολογήσουν ότι αυτή η ομάδα εμπνέει τον σεβασμό σε όλους !

Ας κάνουν ό,τι θέλουν οι σφογγοκωλάριοι του Μπερτομέου και του Βαζελακόπουλου… Τα παιδιά του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξαν σε όλους ότι δεν μασάνε και δεν υποκύπτουν σε τίποτα, αρνούνται να ηττηθούν και κρατάνε ψηλά τα ερυθρόλευκα λάβαρα. Μπράβο και πάλι μπράβο, ρε μάγκες !

ΥΓ. Ελπίζω να μου επιτρέπει ένας γαύρος-αδερφός, με το nickname “Συκώτι Pippen”, να σας μεταφέρω τη δικιά του ατάκα της βραδιάς, για τη νίκη κόντρα στους Γερμανούς. Έγραψε το εξής κορυφαίο : “Αφιερωμένο στην Μέρκελ που μας έχει κάνει να χέζουμε με το μπουφάν !”

dp11 – Δημήτρης Παπαχρήστος