Έγινε επαγγελματίας ο Καναβέτας

kanavetas

Ο αρχηγός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού και στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας Κ17, παρότι είχε αρκετές προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, παρέμεινε στον Θρύλο.

Η ανακοίνωση:

Η Διεύθυνση Ακαδημίας ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Καναβέτας Γεώργιος υπέγραψε σήμερα 23.08.2013 επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Ο Γεώργιος Καναβέτας του Χρήστου γεννημένος το 1996 στην Αθήνα αγωνίζεται ως επιθετικός και ακραίος μέσος.

Η επιβράβευση έφθασε μετά από δέκα χρόνια δουλειάς για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και σήμερα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο για 3 χρόνια.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής γαλουχημένος στα σπλάχνα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού έχει παρακολουθήσει όλη την πορεία της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας και εκπαίδευσης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμετέχοντας ανελλιπώς στους αγώνες και στις προπονήσεις του κάθε ηλικιακού τμήματος.

Την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν ήταν μέλος της ομάδας των Κ17 με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στους αγώνες πρωταθλήματος και 2ος σκόρερ της ομάδας του.

Είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδος με δύο συμμετοχές σε φιλικά παιχνίδια την περσινή σεζόν με την ομάδα της Εθνικής Ιταλίας και Αυστρίας.

Φέτος ανήκει στην ομάδα των Κ19 της Ακαδημίας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που συμμετέχει στo Πρωτάθλημα Super League Κ20 καθώς και στο Champion League Νέων.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και σταδιοδρομία“.