Στον ΘΡΥΛΟ γιγαντώνεσαι και γίνεσαι πρωταγωνιστής!

989612

Έφυγε κι αυτό το…άγχος. Όχι πως δεν το περίμενα αλλά όπως και να το κάνουμε όταν δεν γίνεται κάτι επίσημο τότε οι αμφιβολία παραμένει. Αναφέρομαι στους Στράτο Περπέρογλου και Κώστα Παπανικολάου, τα τριάρια της ομάδας μας που εν τέλει, δεν ζήτησαν ούτε ψάχτηκαν να φύγουν. Τόσο ο ένας όσο κι ο άλλος είναι απόλυτοι πρωταγωνιστές σε ένα σύνολο που ξεχωρίζει για την ομαδικότητα του και την προσήλωση στην άμυνα αλλά και στην επίθεση.

 

Αν και για στον Στράτο ήταν πιο εύκολο το όλο σκεπτικό –που να βρεί καλύτερα στην Ευρώπη- για τον Πάπ το δελεάρ ήταν σαφώς μεγαλύτερο καθώς ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του για μια μετακίνηση στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Παρ’όλα αυτά, σαν ώριμος πλέον που είναι, γνώριζε και –πιστεύω- γνωρίζει πως ένα τέτοιο βήμα θα σήμανε αυτομάτως νέα αρχή, νέες καταστάσεις, πρωτόγνορες για τον Κώστα. Άλλο παιχνίδι παίζετε εκεί κι άλλο στην Ευρώπη. Και ο Κώστας εκεί θα ΄χε να κερδίσει πολλά από εμπειρίες αλλά δεν ξέρει κανείς αν θα ‘βγαινε κερδισμένος κι αγωνιστικά.

 

Και προς Θεού, δεν μιλάμε για την αξία του Παπανικολάου. Αυτή διατυπώνεται στα στατιστικά και τις κατακτήσεις τίτλων αλλά και προσωπικών διακρίσεων. Όμως εδώ (ΝΒΑ) μιλάμε για ένα κόσμο διαφορετικό, για τους Ευρωπαίους ενίοτε και σκληρό! Και αν έχετε αμφιβολίες ρωτάτε και τον μέγιστο Ευρωπαίο γκάρντ κι αρχηγό μας, Βασίλη Σπανούλη. Ο Κώστας έχει όλα τα φόντα να κάνει αισθητή την παρουσία του σε ομάδα του Ατλαντικού αλλά όχι τώρα. Θέλει και έχει να δώσει και να πάρει πολλά ακόμα απ’την ομάδα που τον ανέδειξε για αυτό και περιμένει.

 

Όπως αναγράφει κι ο τίτλος, στον Ολυμπιακό δεν είσαι κομπάρσος αλλά πρωταγωνιστής! Και οι πρωταγωνιστές στο τέλος της ημέρας μένουν εκεί, ψηλά στις συνηδείσεις του κόσμου και της ίδιας της ομάδας. Η δίψα για περισσότερος τίτλους είναι μεγάλη και τα δύο παλλικάρια δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τις επερχόμενες μεγάλες επιτυχίες!

 

Υ.Γ 1: Για τον Βασιλόπουλο που ζητάει 2,5 εκ ευρώ απ’τα δεδουλευμένα του να πούμε απλά πως ήταν έγκλημα άνευ προηγουμένου να σηκώσει μαζί με τους Σπανούλη και Πρίντεζη το πιο καρυδάτο Ευρωπαικό στην Πόλη! Τα υπόλοιπα τα έγραψε ο  συνάδερφος κι ασύλληπτος redboss7!  Στις μέρες μας, τα παντελόνια δεν είναι για πολλούς, για αυτό και οι φούστες ελκύουν περισσότερο!