Στα ερυθρόλευκα ο Πέτγουεϊ!

Στα ερυθρόλευκα ο Πέτγουεϊ!

by -

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπρεντ Πέτγουεϊ για την επόμενη διετία.

Ο Αμερικανός, ο οποίος αγωνιζόταν στον ΑΓΟΡ, θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και έκανε και τις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης των δις πρωταθλητών Ευρώπης.

«Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Θα έχω την την ευκαιρία να παίξω σε επίπεδο Ευρωλίγκας και μάλιστα στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο για μένα»,
σχολίασε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Brent Petway. Ο Αμερικανός θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα δυο χρόνια.

ΠΕΤΓΟΥΕΪ: Ξέρω τι μπορώ να κάνω και θα το δείξω σ’ όλους

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε στο Olympiacosbc.gr: «Είμαι σούπερ ενθουσιασμένος γι’ αυτή την εξέλιξη. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Θα έχω την την ευκαιρία να παίξω σε επίπεδο Ευρωλίγκας και μάλιστα στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο για μένα», σχολίασε ο Αμερικανός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πίεση που μπορεί να νιώσει σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός: «Δεν φοβάμαι καθόλου. Η πίεση με κάνει να παίζω καλύτερα. Θα είναι καλό για μένα να δουλέψω σ’ ένα άλλο επίπεδο. Εγώ ξέρω ότι μπορώ να κάνω και θα το δείξω σ’ όλους».

Για τον «ιπτάμενο» Αμερικανό δεν ήταν δύσκολο να πει ναι στον Ολυμπιακό: «Το σκέφτηκα για λίγα δευτερόλεπτα (σ.σ. γέλια). Ήθελα να μείνω στην Ελλάδα, να παίξω για τους back to back πρωταθλητές Ευρώπης κι αυτό που ήθελα έγινε».

Όσο για τη σχέση του με τον κόσμο; «Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που σου δίνει τη δυνατότητα να το ζήσεις στο 100%. Έρχομαι για να χαρώ το παιχνίδι, αλλά κυρίως για να πανηγυρίσω νίκες. Καμία ομάδα και κανένας παίκτης δεν μπορεί να υποσχεθεί ότι θα κερδίζει πάντα. Όταν όμως προσπαθείς κι έχεις τη βοήθεια του κόσμου τότε μπορείς να πετύχεις πολλά και ο Ολυμπιακός τα τελευταία δυο χρόνια είναι το καλύτερο παράδειγμα για όλους όσους εμπλέκονται με