Πρόστιμο σε Ολυμπιακό για το «εμπάργκο»

manolas (1)

Με πρόστιμο από 20.000 έως 50.000 ευρώ κινδυνεύει ο Ολυμπιακός μετά το «εμπάργκο» της περασμένης Τετάρτης (27/11) στη «Δημόσια Τηλεόραση».

Για όσους το αγνοούν, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους της «Δημόσιας Τηλεόρασης» μετά το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν (2-1). Ετσι η διαδικασία κινήθηκε αυτόματα από την UEFA που αναμένεται να επιβάλει πρόστιμο στον Ολυμπιακό που θα κυμαίνεται από 20.000 έως 50.000 ευρώ.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, άλλωστε, έχει παραλάβει, ήδη, τον φάκελο από την TEAM και θα επιληφθεί του θέματος την προσεχή Δευτέρα (2/12).

Αξίζει, επίσης, να σημειώσουμε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Μίτσελ μίλησαν στους απεσταλμένους της Nova, που επίσης κατέχει τα δικαιώματα των μεταδόσεων για το Champions League.

Και επειδή, ενδεχομένως, πολλοί να το αγνοούν να σημειώσουμε πως η «Δημόσια Τηλεόραση» έχει αποστείλει, ήδη, έγγραφο στην ΤΕΑΜ, όπου τονίζει πως είναι απρόθυμη να πληρώσει τα έξοδα της 20λεπτης ενοικίασης του δορυφορικού κυκλώματος για τις ανάγκες της ζωντανής αναμετάδοσης των δηλώσεων, που ανέρχονται σε 5.000 ευρώ, εφόσον αυτές δεν έγιναν ποτέ. Στο ποσό αυτό προστίθεται και το κόστος της αποστολής των δημοσιογράφων και τεχνικών του καναλιού στη Γαλλία και το τελικό ποσό διαμορφώνεται στις 10.000 ευρώ.

Ετσι σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Ολυμπιακός με την ΤΕΑΜ, τόσο το προπονητικό τιμ όσο και οι παίκτες του είναι υποχρεωμένοι να κάνουν δηλώσεις και σχόλια στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης, εφόσον είναι το κανάλι που έχει πληρώσει για να αποκτήσει τα δικαιώματα της μετάδοσης των αγώνων του Ολυμπιακού σε ελεύθερη συχνότητα. Από τη στιγμή που δεν έγιναν αυτές, οι «ερυθρόλευκοι» θα τιμωρηθούν με πρόστιμο από την UEFA.

Πηγή:sentragoal.gr