Πεντάρα ο Ερυθρός Αστέρας!!!

Σάρωσε ο Ερυθρός Αστέρας στο αποψινό ματς, 5-0 το τελικό αποτέλεσμα, μόνο!!! Από το Βελιγράδι Ερυθρός Πράκτωρ 7 για το redvoice.gr

377341_270842942965325_823631551_n

 

Ένα φανταστικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απόψε τα αδέλφια μας οι Ντέλιγιε. Ο Βασιλιάς Ερυθρός Αστέρας παρά την έντονη βροχόπτωση που έκανε το γήπεδο βαρύ έβγαλε το σπαθί του και υπερασπιζόμενος την πληγωμένη του τιμή από τα προηγούμενα άτυχα για αυτόν αποτελέσματα ξεκίνησε από το 1′ να παίρνει κεφάλια μην δίνοντας το παραμικρό δικαίωμα στον αντίπαλο καν να τον κοιτάξει στα μάτια. Στο 8′ ήρθε το πρώτο γκολ από τον Μρτζα ενώ μέχρι το 21′ ο ίδιος παίκτης είχε έκανε χατ τρικ. Η αντίπαλη Σπάρτακ μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ζήτημα να πέρασε την γραμμή της σέντρας δύο άντε το πολύ τρείς φορές κι όχι γιατί δεν μπορούσε αλλά γιατί ο Βασιλιάς την είχε στριμώξει στο μισό γήπεδο και την σφυροκοπούσε ανελέητα μην θέλοντας να την αφήσει να πάρει την παραμικρή ανάσα. Στις κερκίδες του Μαρακάνα οι Ντέλιγιε παρακολουθώντας αυτό το όμορφο για αυτούς παραμύθι φουσκωμένοι από περηφάνια τραγουδούσαν, χοροπηδούσαν και πετούσαν πυροτεχνήματα δημιουργώντας μια απίστευτα καυτή ατμόσφαιρα κι ας έβρεχε καταρρακτωδώς.

sp-mrdja

Στο ίδιο έργο θεατές και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι και το 57′ περίπου όπου ο Βασιλιάς άρχισε να δείχνει σημάδια κόπωσης αλλά και λύπης για τον αντίπαλο που έτσι κι αλλιώς δεν φαινόταν πως μπορούσε να αντιδράσει. Κάπου εκεί η Σπάρτακ είδε γήπεδο μπροστά της και χτύπησε με την πρώτη καλή της φάση για γκολ στο 62′ ενώ στο 67′ σημείωσε την δεύτερη, το παιχνίδι αμέσως μετά μοιράστηκε μέχρι και το 78′ όπου ο ρυθμός ξαφνικά είχε φτάσει στο απόγειο του και η μία καλή φάση διαδεχόταν την άλλη απέναντι στα τέρματα και των δύο ομάδων. Ο Βασιλιάς κάπου εκεί θόλωσε που ο αντίπαλος τόλμησε και σήκωσε κεφάλι και στο 79′ ο Νταουντά με σουτ κεραυνό έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει γκολκίπερ, στη συνέχεια έδωσε και το τελειωτικό χτύπημα από φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Μιλίας στο 88′ διευρύνοντας έτσι το σκορ στο 5-0. MVP και στρατηλάτης του αποψινού ματς χωρίς καμιά αμφιβολία ο Μρτζα όπου έδειχνε ασταμάτητος κι είχε και τις ευκαιρίες να πετύχει τουλάχιστον άλλο ένα γκολ. Βίντεο της αναμέτρησης δυστυχώς δεν έχει υπάρχει ακόμα, επιφυλάσσομαι για ανάρτηση του αμέσως μόλις κυκλοφορήσει.

Στην πρώτη γραμμή για τον Ερυθρό Αστέρα και μέσω της επίσημης σελίδας μου: RedAgent7

dcyp7r

2lmm6v6

Στατιστικά και βαθμολογία πηγή: crvenazvezda.com