Και Σαβιόλα και Μήτρογλου!

saviola-5701

 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ, εκτός έδρας, τον Λεβαδειακό με τους “ερυθρόλευκους” να επιδιώκουν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν με την πρωινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο ματς και ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-4-2, χρησιμοποιώντας μαζί στη βασική ενδεκάδα τον Σαβιόλα και τον Κώστα Μήτρογλου. Με αυτό τον τρόπο άλλωστε οι “ερυθρόλευκοι” είχαν πάρει τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, αν και είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι οι επιλογές του Μίτσελ για την 11άδα είναι οι εξής: Τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο, στο δεξί άκρο της αμυντικής διάταξης ο Σαλίνο και στόπερ ο Μανωλάς με τον Σιόβα, ενώ αριστερά θα παίξει ο Μπονγκ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Σάμαρης με τον Μανιάτη, αριστερά ο Νταβίντ Φουστέρ (που έκανε πολύ καλό ματς απέναντι στον Ατρόμητο) και δεξιά ο Κάμπελ. Τις δύο θέσεις στην επιθετική γραμμή των πειραιωτών θα πάρουν όπως προαναφέραμε ο Χαβιέρ Σαβιόλα με τον Κώστα Μήτρογλου.

Πηγή:Sentragoal.gr